2011. március 29., kedd By: GNM-Info

Tájékoztatás

Tájékoztatás

Tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy a www.gnm-info.hu oldalt kizárólag a tényszerű adatok közlése céljából üzemeltetjük. Mivel az elmúlt 30 évben történtekről semmit sem tudósított a magyar sajtó, minden bizonnyal a magyar média és hatóságok is részt vesznek Dr. Hamer elleni bojkott terrorjában. Mi ezekkel az információkkal szeretnénk hozzásegíteni a magyar olvasókat is ahhoz, hogy az összefüggésekről és eseményekről folyamatosan tájékozódhassanak. Dr. Hamert hosszú évek meghiúsult küzdelme vezette ahhoz a módszerhez, ahogyan ma a Germán Gyógytudományt® igyekszik integrálni a társadalmi valóságba. Dr. Hamer írásait nem azért tesszük közzé, hogy bizonyos népcsoportot vagy embereket diszkrimináljunk, hanem azért, hogy később ne érjen senkit sem az a vád, hogy senki nem tudósított erről semmit. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy Dr. Hamer leveleiben szintén tényszerű adatokat közöl, melyeket bármikor alá tud támasztani. Amit néhol egyes izraeli emberekről ír, bármikor alátámasztható, bizonyítható.  

Az is bizonyított tény, hogy Izraelben a kórházak osztályán kétféle orvos dolgozik. Mindezt egy kanadai-román-izraeli állampolgár a mai napig állítja, aki bárkinek rendelkezésére áll, hogy ezt megismételje. Az egyik orvos a Germán Gyógytudomány® terápiát alkalmazza az izraeli betegek részére, a másik pedig az akadémikus orvoslással „gyógyítja” a palesztin, ill. egyéb betegeket. Túlélési esélyük a kemoterápiával és morfiummal 2 %, a Germán Gyógytudomány® -féle gyógymóddal pedig 98%. Dr. Hamernek erről évek óta pontos ismeretei vannak, ezért emlegeti gyakran könyveiben, írásaiban. Továbbá azt mondta, hogy ő örül annak, ha az izraeli betegek 98%-ban meggyógyulnak, de elszomorítja az a tény, hogy a nem izraeli betegeknek nem biztosítják ezt a lehetőséget és naponta több ezren halnak meg a kemoterápiás kezelésbe.

A magyarországi GNM-helyzet kapcsán néhány dolog pontosításra szorul:

Dr. Hamer a Szerv Atlaszt teljes egészében elutasítja, mert nem adott engedélyt tudományának ilyen módon történő megjelentetésére, átformálására, megcsonkítására, sajátos kiegészítésére. A Szerv Atlasz copyright jogára a közölt állításokkal ellentétben soha nem tartott és most sem tart igényt! Aki ismeri Hamer doktor könyveit, a tudományos táblázatát, nevetségesnek tartja ezt az állítást. Aki folyamatosan követte a GNM magyarországi helyzetét, tanúja lehetett sok hasonló, Dr. Hamert és bennünket ért rágalmazásnak, hazugságnak. Eddig sem volt és ezután sincs szándékunkban a minket ellehetetleníteni akaró – és minden alapot nélkülöző – rágalmakra reagálni.

Minden energiánkat egyetlen célra összpontosítjuk: közvetlenül Dr. Hamertól származó információk továbbítására, a vele való kapcsolattartásra, könyvei fordítására, a GNM terjesztésére!   

Piliscsév, 2011. március 23.

Kelemenné D. Juli

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.